Nieuw ! Tip-Top Videofilm ! Kijk snel bij NIEUWS !
Oplossingen

Zeefdekken

Wilt u een bepaald onderdeel vervangen? Een bestaande installatie zelf of laten uitbreiden? Maak uw keuze uit ons ruime aanbod aan onderdelen.

Maak een afspraak

Kiest u voor uw zeefdekken ook steeds voor hetzelfde merk of dezelfde standaardproducten? Die aanpak leidt nochtans zelden tot de beste oplossing. Omdat deze zeefdekken niet optimaal zijn afgestemd op uw specifieke processen. Dat leidt dan weer tot een hoge kost voor iets wat een eenvoudig, kwalitatief slijtdeel zou moeten zijn.

Wij helpen u de juiste keuze te maken uit ons ruime gamma zeefdeken. Daarvoor komen wij eerst bij u ter plaatse om uw productieprocessen te analyseren. Op basis daarvan stellen wij als merkonafhankelijk verdeler u de juiste oplossing voor uit ons assortiment aan kunststof en metalen zeefdekken, sproeiers, zeefballen en zeefdekprofielen.

Wij kunnen ook de montage en het onderhoud van uw zeefdekken voor onze rekening nemen.

Gespecialiseerd in:

 • Recyclagesector
 • Zand- en grindsector
 • Asfaltbedrijven
 • Grondreiniging

Bent u actief in één van deze sectoren? En bent u van plan een nieuwe installatie te laten ontwikkelen of in gebruik te nemen? Neem dan zeker contact met ons op! Wij delen onze expertise graag met u.

Samen kunnen we meer

 • Nieuws
  -
  26 mei 2023
  PDF Bedrijfsvoorstelling
  Lees meer
 • Video
  -
  21 maart 2023
  Tip-Top Film Bedrijfsvoorstelling
  Lees meer
 • Rubber Transportbanden
  -
  04 januari 2023
  Multi-V6 Chevron Range
  Lees meer
toon meer
Contacteer onsOf+32 89/38 56 56

Onderdelen bestellen

Gaat u liever zelf aan de slag? Dan leveren wij de juiste onderdelen voor uw transportbanden. Of u nu exact weet welk onderdeel u wilt of advies nodig heeft over wat de beste oplossing is voor uw installatie: wij zorgen ervoor!

© TIPTOP BELTING 2023