Oplossingen

Zeefdekken

Wilt u een bepaald onderdeel vervangen? Een bestaande installatie zelf of laten uitbreiden? Maak uw keuze uit ons ruime aanbod aan onderdelen.

Maak een afspraak

Kiest u voor uw zeefdekken ook steeds voor hetzelfde merk of dezelfde standaardproducten? Die aanpak leidt nochtans zelden tot de beste oplossing. Omdat deze zeefdekken niet optimaal zijn afgestemd op uw specifieke processen. Dat leidt dan weer tot een hoge kost voor iets wat een eenvoudig, kwalitatief slijtdeel zou moeten zijn.

Wij helpen u de juiste keuze te maken uit ons ruime gamma zeefdeken. Daarvoor komen wij eerst bij u ter plaatse om uw productieprocessen te analyseren. Op basis daarvan stellen wij als merkonafhankelijk verdeler u de juiste oplossing voor uit ons assortiment aan kunststof en metalen zeefdekken, sproeiers, zeefballen en zeefdekprofielen.

Wij kunnen ook de montage en het onderhoud van uw zeefdekken voor onze rekening nemen.

Gespecialiseerd in:

 • Recyclagesector
 • Zand- en grindsector
 • Asfaltbedrijven
 • Grondreiniging

Bent u actief in één van deze sectoren? En bent u van plan een nieuwe installatie te laten ontwikkelen of in gebruik te nemen? Neem dan zeker contact met ons op! Wij delen onze expertise graag met u.

Samen kunnen we meer

 • Nieuws
  -
  16 februari 2020
  Dunlop Ultra X
  Lees meer
 • Nieuws
  -
  22 november 2018
  Wij sturen Raf, Peter & Raf naar de Noordkaap
  Lees meer
 • Nieuws
  -
  31 oktober 2018
  Trotse sponsor van Kemea, DV Bilzen & Samen Genk
  Lees meer
toon meer
Contacteer onsOf+32 89/38 56 56

Onderdelen bestellen

Gaat u liever zelf aan de slag? Dan leveren wij de juiste onderdelen voor uw transportbanden. Of u nu exact weet welk onderdeel u wilt of advies nodig heeft over wat de beste oplossing is voor uw installatie: wij zorgen ervoor!

© TIPTOP BELTING 2020