Nieuw ! Tip-Top Videofilm ! Kijk snel bij NIEUWS !
Oplossingen

Transportrollen, zijstuurrollen en trogstellen

Wilt u een bepaald onderdeel vervangen? Een bestaande installatie zelf of laten uitbreiden? Maak uw keuze uit ons ruime aanbod aan onderdelen.

Maak een afspraak

Wij zijn een merkonafhankelijke leverancier van transportrollen, zijstuurrollen en trogstellen. Met onze grote stock houden wij onze levertijden tot een minimum beperkt. Wij leveren standaardafmetingen, maar kunnen ook volledig op maat gaan.

Transportrollen

Door ons breed gamma van leveranciers, kunnen wij alle soorten rollen eenvoudig leveren. Heeft u nood aan rollen op maat? Onze engineering afdeling tekent voor u eerst de rol uit in 2- of 3D, en onze productieafdeling maakt de rollen op maat.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw standaardrollen op tussenvoorraad te houden. Zo betaalt u enkel wat u verbruikt én beschikt u steeds over voldoende voorraad op uw locatie.

Zijstuurrollen

Zijstuurrollen zorgen ervoor dat uw band bij een kleine afwijking weer het juiste pad kiest. Mocht uw band moeilijk in lijn lopen, raden wij u aan om een bandstuurrol te plaatsen.

Trogstellen

Trogstellen dragen uw rollen en bij uitbreiding uw transportband. Hoewel we over een breed gamma standaard trogstellen beschikken, maken we ook trogstellen op maat.

Samen kunnen we meer

 • Nieuws
  -
  26 mei 2023
  PDF Bedrijfsvoorstelling
  Lees meer
 • Video
  -
  21 maart 2023
  Tip-Top Film Bedrijfsvoorstelling
  Lees meer
 • Rubber Transportbanden
  -
  04 januari 2023
  Multi-V6 Chevron Range
  Lees meer
toon meer
Contacteer onsOf+32 89/38 56 56

Onderdelen bestellen

Gaat u liever zelf aan de slag? Dan leveren wij de juiste onderdelen voor uw transportbanden. Of u nu exact weet welk onderdeel u wilt of advies nodig heeft over wat de beste oplossing is voor uw installatie: wij zorgen ervoor!

© TIPTOP BELTING 2023