Oplossingen

Slijtagebeschermingen, rubbers, bekledingen en impactbars

Wilt u een bepaald onderdeel vervangen? Een bestaande installatie zelf of laten uitbreiden? Maak uw keuze uit ons ruime aanbod aan onderdelen.

Maak een afspraak

Wij zijn een merkonafhankelijke leverancier met een ruime eigen voorraad. Dat betekent advies over wat voor u de beste oplossing is én snelle lever- en installatietijden.

Of het nu gaat om bekledingen van storttrechters, algemene slijtagebekleding of impactbars. Het bekleden van bunkers, vrachtwagens of trommels, doorvaardichtingen of om eenvoudige aflijnrubbers. Keramiek, PU, PE, warm gevulkaniseerde rubber op slijtplaten…. Wij regelen het voor u. Of u nu enkel de onderdelen bestelt of ook op ons rekent voor de montage en het onderhoud.

Wilt u advies op maat? Dan komen we eerst vrijblijvend bij u ter plaatse. Daarna werken we een volledig voorstel uit, inclusief het voorafgaandelijk zandstralen en met primer behandelen. Van eenvoudige rubbers tot complexe vormen.

Wilt u een specifieke vorm laten uitsnijden? Op basis van uw CAD-tekeningen sturen wij onze CNC- snijtafels aan.

Samen kunnen we meer

 • Nieuws
  -
  16 februari 2020
  Dunlop Ultra X
  Lees meer
 • Nieuws
  -
  22 november 2018
  Wij sturen Raf, Peter & Raf naar de Noordkaap
  Lees meer
 • Nieuws
  -
  31 oktober 2018
  Trotse sponsor van Kemea, DV Bilzen & Samen Genk
  Lees meer
toon meer
Contacteer onsOf+32 89/38 56 56

Onderdelen bestellen

Gaat u liever zelf aan de slag? Dan leveren wij de juiste onderdelen voor uw transportbanden. Of u nu exact weet welk onderdeel u wilt of advies nodig heeft over wat de beste oplossing is voor uw installatie: wij zorgen ervoor!

© TIPTOP BELTING 2020